За поредна година в навечерието на Коледа  доброволците на Българския

...
За поредна година в навечерието на Коледа  доброволците на Българския
Коментари Харесай

Акция на младежите от БЧК – Варна: Да зарадваме децата, които по Коледа ще са в болница

 За поредна година в навечерието на Коледа  доброволците на Българския юношески Червен кръст – Варна насочат взор към децата, които  няма да са си вкъщи за празниците. По традиция младите червенокръстци провеждат дарителска акция, със средствата от която ще бъдат купени плюшени играчки за малчуганите, които ще би трябвало да посрещнат Рождество Христово в детските отделения на варненските лечебни заведения " Света Марина “ и " Света Анна “.

На 21 декември (събота) от 15:00 до 17:00 часа, младежите от БЧК ще провеждат във Varna Mall " Благотворителен коледен базар “. На него всеки, който желае, може да купи ръчно направени коледни картички или да направи подаяние. " Коледа е един от най-светлите фамилни празници - знак на добротата, на мира и насладата, на фантазиите и желанията, на вярата за ново, по-добро начало. Нека зарадваме децата в този сложен за тях миг “, приканват от БЧК.

На 23 декември плюшените играчки ще дойдат при дребните смели и мощни герои благодарение на доброволците на БМЧК - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР